Ne jemi qendra e parë dhe e vetme që ofrojmë të gjitha kurset –  pa përjashtim – me mësues të huaj që janë folës amtare të gjuhës përkatëse.

location_on

GJENDSHMËRI

Ndodhemi shumë afër qendrës dhe me kushte optimale përshtatemi nevojave tuaja për shpeshtësinë, orarin, ditët dhe për kurse të personalizuara.

local_library

PËRGATITJE

Bëjmë përgatitje për provime të standardizuara si TOEFL iBT, IELTS, SAT, GMAT, GRE, APTIS.

emoji_emotions

REZULTAT

Kemi arritur rezultate të shkëlqyera në provimet e standardizuara si TOEFL-i, IELTS-i dhe SAT-i. Ofrojmë ekspertizë, cilësi, përvojë, përkushtim e ngrohtësi.

Kurset tona

Blog