RRETH NESH

KUSH JEMI NE?

Ndërvarësia globale ka krijuar një nevojë të pashembullt për një komunikim më të mirë midis individëve me një background gjuhësor dhe kulturor të ndryshëm.

Tirana Training Center, në Tiranë, Shqipëri, ka zgjedhur të ndihmojë në përmbushjen e kësaj nevoje duke angazhuar talentet dhe energjitë e saj për sigurimin e mësimdhënies intensive të gjuhëve, përgatitjes akademike  dhe trajnimeve  ndërkulturore për fëmijë dhe të rritur; më tej programet tona marrin përsipër promovimin e një mësimi të përmirësuar dhe aftësive të të menduarit në një shkallë më të lartë për të fuqizuar si të vegjëlit, po ashtu edhe të rriturit që të kenë sukses në sferat akademike, profesionale dhe personale. Duke u përpjekur ta luajë si duhet rolin e vet të vogël, TTC beson se mund ta përmirësojë komunikimin mes njerëzve duke ndihmuar në ngritjen e urave që bashkojnë këto ndryshime të çmuara në radhët e komunitetit ndërkombëtar.

Stafi

Fitore Beci

Drejtore e përgjithshme

E lindur në Tiranë, ajo ka një përvojë 27 vjeçare në mësimdhënie. Znj. Beci vjen…

Kimberly Ann Nath

Mësuese e gjuhës angleze

Kimberly Nath është mësuesja me origjinë nga Amerika, e cila u bë pjesë e Tirana…

Susan Delacroix

Mësuese e gjuhës angleze

Mis Delakrua, siç e thërrasin nxënësit, pranon që ka bërë thuajse gjithçka në jetë…

Adam Smith

Mësues i gjuhës angleze, IELTS, GMAT dhe kurseve matematikore në gjuhën angleze

Z. Smith ka dhënë mësim në…

Sam Abulibdeh

Profesionist i gjuhës angleze në fushën e biznesit

Semi është një trajnues korporatash nga…

Cosmo Kay

Mësues i gjuhës angleze

Mësues Cosmo ka dhënë mësim që në moshë të re në Amerikën e Jugut…

Grace Whitmore

Mësuese e gjuhës angleze

Mësuese Whitmore është me origjinë nga Amerika dhe përfundoi studimet Bachelor…

Matthew Mullins

Mësues i gjuhës angleze

Ky është viti i parë i mësues Mullins në Tirana Training Center. Ai është nga…

Tabea Behnke

Mësuese e gjuhës gjermane

Tabea ka mbaruar studimet universitare për studime ndërkulturore në…

Lisena Gjini

Asistente

Lisena iu bashkua stafit të TTC si asistente administrative në pranverën e vitit 2017…

Erla Kruja

Asistente

Erla ka qenë pjesë e TTC që nga fillimet e saj dhe është asistente administrative e…

Edenja Beci

Assistant Manager

Edenja është studente e vitit të fundit në degën e menaxhimit të biznesit. Ajo po…

Stafi ddër vite

Patricia R. Love

Mësuese e gjuhës angleze akademike

Znj. Love është një mësuese me shumë përvojë nga Bay Village…

Alison Kotroci

Mësuese e gjuhës angleze

Zonja Kotroci është me origjinë nga Anglia dhe zotëron një diplomë universitare…

Kathryn Hargreaves

Mësuese e gjuhës angleze dhe franceze

Kathryn është një specialiste gjuhe nga Anglia e veriut..

Donna Brady

Mësuese e gjuhës angleze

Donna është me origjinë nga Irlanda e Veriut, pjesë e Mbretërisë së Bashkuar…

Christine Lee

Art Teacher

Kristina vjen nga Koreja e Jugut. Ajo është një artiste…