Prigram afterschool / Kampe verore

Kurse

Kurse arti dhe artizanati në anglisht për fëmijë

Kohëzgjatja: 12 seanca/60 min
Çmimi i paketës: 12.000 Të gjitha (materialet e përfshira)
Mësuesit e Anglishtes

After school Program

E hene e premte
Orari: 12:00-16:30
Çmimi i paketës: 12.000 lekë/muaj

Programi pas shkollës

Kohëzgjatja: 3 javë e hënë-e premte
Orari:
09:00-14:00 (me kohë të pjesshme)
09:00-16:30 (me kohë të plotë)

Çmimi i paketës:
200 euro (part time)
260 euro (me kohe te plote)

Çfarë përfshihet?
Argëtim i pakufizuar, miq të rinj, lojëra fizike dhe ESL, vallëzim, këndim, teatër, punë arti, pikniqe, udhëtime ditore në plazh, mal, pishinë, gara dhe shumë aktivitete të tjera me një staf ndërkombëtar, me përvojë në organizimin e kampeve verore – një përfshirje totale në gjuhën ANGLISH.
Tarifat PËRFSHIJEN: shkollimin, materialet, transportin për në aktivitetet jashtëshkollore dhe biletat e hyrjes në të gjitha vendndodhjet.